22 januari 2017

Weer aan de slag

Hier wat foto's van werk in uitvoering en een paar nieuwe producten. Het blijft zo leuk om te doen en de vrijheid die ik heb om wel of niet aan de gang te gaan, vind ik nog steeds heerlijk. Als ze tussendoor niet al weg zijn neem ik ze mee naar de volgende Sunday Market - waarschijnlijk ergens begin maart.

Kopjes voor lange lijzepoppen en drie hele kleine voor mini-babypopjes met bewegende ledematen.

De Rosamunde drieling
Hier zit dan de "Rosamunde" drieling, mooi in oud-roze/beige tinten. Ze kunnen zitten, want de beentjes en armpjes kunnen bewegen. Niet scharnierend, maar ze bungelen als het ware. Echte lijzepopjes dus. Ze zijn gemaakt van katoentricot en linnen, het haar is van 100% mohair, en ze zijn ongeveer 43 cm lang.Rosamunde (#1)

Lijspop Rosamunde nr. 1 heeft vaste kniekousen en mohair haar in twee staartjes. De bijbehorende kleertjes zijn voor alle Rosamunde-poppen hetzelfde. Alles is uittrekbaar en de pop is dan ook simpel weer aan te kleden. Natuurlijk alles van katoen/wol/linnen. Geen acryl of kunststofstofjes!! Het bloesje kan zoals je ziet ook als jasje dienen over het spencertje. (Ze is niet meer beschikbaar)


Rosamunde #2
Rosamunde nr. 2 heeft twee bolletjes krulletjesmohair-haar aan de zijkanten wat je niet los kan
maken. (Ze is niet meer beschikbaar)

Rosamunde #3
Last-but-not-least, Rosamunde nr. 3, heeft lichtbruin mohair-haar wat je naar gelieve los en vast kunt maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten